Close

Stage en afstuderen

Stage lopen of afstuderen bij Equinox MHE

Ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Wij geloven in de kracht van studenten en recent afgestudeerden. Wij bieden posities voor technische studenten en afgestudeerden van alle niveaus. Als je echter op zoek bent naar een minder technische functie, stuur dan gerust een open sollicitatie.

Onze werkomgeving wordt gekarakteriseerd door flexibiliteit, enthousiasme en groei. Een perfecte broeiplaats voor jong talent. Om innovatief te blijven hebben we de juiste mensen nodig die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Hier ligt de kracht van studenten en afgestudeerden. Zij komen vaak met vernieuwende ideeën die, met de juiste begeleiding, realiteit gemaakt kunnen worden.

Equinox is een innovatieve systeem integrator voor interne logistiek. Wij ontwikkelen en produceren verschillende typen sorteer machines. De projecten die wij installeren bestaan meestal uit een sorteermachine met diverse randsystemen zoals transportbanen, scanners, label applicatoren en nog veel meer.

Wij bieden een uitdagend stage of afstudeerproject met groeimogelijkheden en enthousiaste, gepassioneerde collega's. Samen met je begeleider ga je op zoek naar de opdracht die bij je past.

Videos

Vragen?

Neem contact met ons op via hr@equinoxmhe.com of 0252 526 000

Neem contact met ons op

Vragen over onze stageplaatsen?

+31 252 526 000

hr@equinoxmhe.com