Close

Engineer mechanisch

HBO / WO werk- en denkniveau

6 jaar ervaring in de machinebouw

Ervaring met 3D CAD (inventor)

Uitstekend in Engels en Nederlands
Passie voor techniek

Vragen?
Sander Voet, Manager mechanische engineering

Onze engineers ontwerpen bedrijfskritische systemen die een cruciale rol vervullen in het logistieke proces van onze klanten. Door slim en creatief te ontwerpen zijn wij in staat oplossingen te bedenken die efficiëntie bieden en gebouwd zijn om lang mee gaan.

Wat ga je doen?

Je ontwerpt mechanische systemen voor internationale klanten en draagt zorg voor alle vereiste documentatie (bijv. layouts, schema’s). Je bent bekend met de machine richtlijn en normeringen. Je staat in nauw contact met elektrische engineering en IT over de technische uitvoering van projecten.

Je bent betrokken in het R&D proces van modulaire bouwstenen voor onze systemen. Je begrijpt de basisprincipes van Configure To Order (CTO) processen en Model-Based System Engineering (MBSE). Het is belangrijk dat je in staat bent om conceptueel te denken en technische kennis te vertalen naar nieuwe technologie.

Je bent het aanspreekpunt voor vragen van monteurs en customer service. Onze engineers krijgen de optie om actief mee te werken bij de bouw van prototypes en installaties. Ook kun je uitgezonden worden voor ondersteuning op locatie. Het is dan ook belangrijk dat je een proactieve instelling hebt en een goede teamspeler bent.

Wat breng je mee?

  • HBO / WO werk- en denkniveau
  • 6 jaar ervaring in de machinebouw
  • Ervaring met 3D CAD (inventor)
  • Bekend met de gangbare normen, richtlijnen (CE) en risico inventarisatietechnieken
  • Passie voor techniek

Hoe ziet je week eruit?

  • 40% Klantprojecten ontwerpen
  • 35% Research & Development
  • 10% Documentatie
  • 5% On-site ondersteuning
  • 10% Intern overleg

Over Equinox

Wij zijn een innovatieve machinebouwer en integrator voor interne logistiek. Onze machines zorgen ervoor dat producten in het magazijn of logistieke hub efficiënt verzameld en verzonden worden. Onze machines worden in Hillegom geassembleerd en worden geïnstalleerd bij klanten in heel Europa die werkzaam zijn in de detailhandel, e-commerce of post- en pakketverwerking.

Hillegom

50 collega's

200 installaties

Onze kernwaarden

Klantgericht

Passie

Kwaliteit

Integriteit

Innovatief

Diversiteit

Sollicitatieproces

Solliciteren? Stuur je CV en motivatie vandaag op!

Mededeling voor recruiters, headhunters en werving- en selectiebureaus
​Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Stuur ons dus niet ongevraagd (algemene) voorwaarden en cv's toe; die zullen door ons niet worden geaccepteerd.