Close

Assemblage monteur mechanisch

Verschillende onderdelen van de te leveren projecten worden in ons warehouse geassembleerd waarna deze onderdelen worden verscheept en bij een klant tot een machine worden gebouwd. Ter aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Assemblage monteur, die past in deze rol. Als Assemblage monteur heb je de verantwoordelijke taak dat te assembleren onderdelen binnen de gestelde tijd en volgens de gestelde kwaliteit worden uitgeleverd naar onze klanten.

Functie

  • Samenbouwen van onderdelen t.b.v. projecten;
  • Samenbouwen van onderdelen t.b.v. reserveonderdelen;

Ervaring

  • Minimaal MBO 3 denk en werk niveau;
  • Je kunt mechanische 2d en 3d tekeningen lezen;
  • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring;
  • Je hebt inhoudelijke kennis van technische installaties, bij voorkeur in de machinebouw;
  • Je woont in een straal van 25km rondom Hillegom;
  • Oplossingsgericht;

Aanbod

Wij zijn trots op onze open werkomgeving die wordt gekarakteriseerd door korte lijnen, flexibiliteit, enthousiasme en groei. Wij zijn een klantgerichte organisatie en hechten waarde aan lange termijn relaties. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Daarom investeren wij in medewerkers en ondersteunen wij persoonlijke ontwikkeling. Tenslotte bieden wij een gunstig salaris gebaseerd op jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

Mededeling voor recruiters, headhunters en werving- en selectiebureaus
​Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Stuur ons dus niet ongevraagd (algemene) voorwaarden en cv's toe; die zullen door ons niet worden geaccepteerd.

Deel deze vacature

Over Equinox

Equinox is een innovatieve machinebouwer en integrator voor interne logistiek. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verschillende typen sorteermachines. Deze machines zorgen ervoor dat producten uit het magazijn efficiënt verzameld worden per verzending. Onze machines worden in Hillegom geassembleerd en worden geïnstalleerd bij klanten in heel Europa die werkzaam zijn in de detailhandel, e-commerce of post- en pakketverwerking. De projecten die wij installeren bestaan meestal uit een sorteermachine met diverse randsystemen zoals transportbanen, scanners, buffersystemen en verpakkingsmachines.

Solliciteren? Stuur je CV en motivatie vandaag op!

Share this page